Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Λευτέρης Αβραμόπουλος: «Με όπλο μας την αλήθεια και την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλάζουμε τον Δήμο Μετεώρων»

ΤΟΠΙΚΑ28.09.2023 | 6:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά του Δήμου Μετεώρων ο επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος.

«Πορευόμαστε προς τις εκλογές με όπλο μας την αλήθεια και την αγάπη τη δικιά σας, την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε» είπε προς τους κατοίκους χωριών που περιόδευσε Δευτέρα και Τρίτη. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος βρέθηκε σε Καλοχώρι, Μαυρέλι, Αχελινάδα, Φωτεινό, Τρυγόνα, Κορυδαλλό, Πεύκη, Μαλακάσι, Παναγία, ενώ το πρωί της Τρίτης επισκέφτηκε και τα Φάρσαλα, όπου συναντήθηκε με συνδημότες μας που ζουν εκεί.

«Δεν μας χωρίζει τίποτα με κανέναν» υπογράμμισε ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος «μας ενώνουν πολλά και θέλουμε όλοι μαζί, μέσα από σκληρή δουλειά να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να κάνουμε τον Δήμο Μετεώρων σημείο αναφοράς. Προχωράμε δυνατά και αποφασιστικά. Στις 8 Οκτωβρίου παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης