Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Λευτέρης Αβραμόπουλος: Ο αέρας της ευρείας νίκης και η εγγύηση για την επόμενη μέρα του Δ. Μετεώρων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.09.2023 | 6:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα σύνορα του Νομού ξεπερνά η δυναμική του Λευτέρη Αβραμόπουλου, με τα parapolitika.gr σε δημοσίευμά τους, να αναφέρονται στην υποψηφιότητά του και να μιλούν για νίκη από την πρώτη Κυριακή με το ποσοστό να αγγίζει το 65%!

Βέβαια, το δημοσίευμα αποτυπώνει απλά την εικόνα που έχει σχηματιστεί στην Καλαμπάκα, και στα χωριά του Δήμου Μετεώρων, όπου έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα του Λευτέρη, βλέποντας στο πρόσωπό του, ένα νέο άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει με σύγχρονες ιδέες, ξεκάθαρο σχέδιο και σταθερά βήματα τον Δήμο στην επόμενη μέρα.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο, «Προς νίκη από την πρώτη Κυριακή οδεύει ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, με δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί να δείχνουν πως ο νεαρός υποψήφιος μπορεί να αγγίζει και ποσοστό της τάξεως του 65%, στον α΄ γύρο.

Φαίνεται πως οι πολίτες αναγνωρίζουν πως ο κ. Αβραμόπουλος μπορεί να φέρει ανανέωση στον δήμο, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, ενώ το γεγονός ότι ανήκει στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και έχει άριστες σχέσεις με τους υπουργούς της κυβέρνησης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στενή συνεργασία με την κυβέρνηση την επόμενη ημέρα, με στόχο την προώθηση σημαντικών έργων, μέσω των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης που θα εισρεύσουν στους δήμους της χώρας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης