Τρίτη 26.01.2021 | Εορτάζουν: Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια

Λεουτσάκος: “Αίτημα για σέντρα σε 7-10 μέρες”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ16.12.2020 | 1:19 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η επανέναρξη προπονήσεων στη SL2 αν μη τι άλλο ήταν ένα χαρμόσυνο γεγονός για τις ομάδες της κατηγορίας.

Ποια θα είναι όμως τα επόμενα βήματα και πότε θα ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα;

Η “ΕΡΕΥΝΑ” επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Λίγκας Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Αναφορικά με το πότε θα αρχίσει η SL2 ο κ. Λεουτσάκος απάντησε: “Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα έχουμε σέντρα, ωστόσο, σε 7-10 ημέρες εμείς θα υποβάλλουμε αίτημα για σέντρα. ‘Εως τότε οι ομάδες από την πλευρά θα τους θα τηρούν στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί έχει μεγάλη σημασία να φανεί ότι είμαστε συνεπείς σε όλα όσα δεσμευτήκαμε”.

Επόμενο σημαντικό ζήτημα για τις ομάδες αποτελεί η επισφράγιση του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, με τον πρόεδρο της Λίγκας να τονίζει επ’αυτού: “Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουμε ραντεβού με την ΕΡΤ, όπου θα δώσει το παρόν η συσταθείσα επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρώ ότι θα πάμε σε συμφωνία. Στη συνέχεια θα υπάρξει συμβούλιο με όλες τις ομάδες”.

Τέλος, όσον αφορά τις στοιχηματικές εταιρείες και την καταβολή χρημάτων στις ομάδες της SL2 ο κ. Λεουτσάκος υπογράμμισε: “Αυτό θα γίνει με το νέο έτος, όταν και θα περάσει η αντίστοιχη τροπολογία. Πιστεύω όμως ότι και εδώ θα πάνε όλα καλά και οι ομάδες θα μπορέσουν να λάβουν χρήματα και από τις στοιχηματικές εταιρείες”

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop