Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Λίφτινγκ στα σχολεία του Δήμου Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ08.08.2022 | 8:35 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ένας περίπου μήνας μας χωρίζει από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και οι προετοιμασίες τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο ζενίθ από το Δήμο Πύλης. Στόχος του Δήμου και των αρμόδιων Υπηρεσιών αυτές να ολοκληρωθούν όσο το δυνατό γρηγορότερα, προκειμένου τα σχολεία να παραδοθούν με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε μεθοδικά η βελτίωση και η συντήρηση των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Πύλης.
Ο κ. Θωμάς Παπαγεωργίου, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Παιδείας επισκέφτηκε τον χώρο του Νηπιαγωγείου Πηγής για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.
Ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αυτοψία, εξηγώντας ότι οι εργασίες θα εκτελεστούν σε όποια διδακτήρια χρίζουν βελτίωσης και συντήρησης των υποδομών τους.
«Σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Έργων κ. Ούτρα, αξιοποιούμε κατά τον καλύτερο τρόπο τους υπαλλήλους που προσελήφθηκαν στο Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.
Συντηρούμε, ελαιοχρωματίζουμε όλα τα σχολικά κτίρια σε όλο το φάσμα του Δήμου Πύλης., σημείωσε ο κ. Παπαγεωργίου και συμπλήρωσε:
«Στόχος μας είναι από την 1η Σεπτεμβρίου όπου θα επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία και λίγο αργότερα οι μαθητές μας, να είναι όλα έτοιμα, ώστε να διασφαλιστούν οι συνθήκες υγείας και ασφάλειας στα παιδιά και στους νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές.».
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης