Παρασκευή 17.09.2021 | Εορτάζουν: Σοφιανός, Σοφούλης, Σοφία, Σόνια, Σοφιανή, Σόφη, Σοφίνα, Φιφή, Σοφούλα, Σοφίτσα, Σοφάκι, Πίστη, Πίστις, Ελπίδα, Ελπίς, Αγάπιος, Αγάπη, Σοφιάννα, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος, Αγαθόκλεια, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντής, Παντολεοντία, Παντολεοντή, Πηλεύς, Πηλέας

Λιτή εκδήλωση για τη Μάχη της Πόρτας

ΤΟΠΙΚΑ09.06.2020 | 5:17 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με μία λιτή εκδήλωση γιορτάστηκε η 77η Επέτειος της ιστορικής μάχης της Πόρτας το πρωί της Τρίτης, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Δημήτριο Κατσαρό, έγινε η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, από την βουλευτή της ΝΔ κ. Παπακώστα, τον πρ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σιμορέλη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστο Νάκο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειο Κανέλα. Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας ευχήθηκε «να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που η λαμπρή αυτή εκδήλωση θύμησης γίνεται με τις συνθήκες αυτές. Το έτος 2021, διακόσια χρόνια μετά την Απελευθέρωση της Χώρας μας πρέπει η «Μάχη της Πόρτας» να τιμηθεί».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop