Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

Λειτουργία Γραφείων Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών στα πλαίσια προληπτικών μέτρων αντιμετωπίσεως της επιδημίας του κορωνοϊού

Ανακοινώσεις διάφορες19.05.2020 | 12:26 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η διάδοση του νέου κορωνοϊού και με γνώμονα την προστασία της υγείας του κοινού, αλλά και των υπαλλήλων, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών λαμβάνονται έκτακτα μέτρα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας τους.
Συγκεκριμένα, από 18 Μαΐου και μέχρι νεωτέρας, αναλόγως των συνθηκών, η εξυπηρέτηση του κοινού περιορίζεται στις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες περιπτώσεις. Οι πολίτες θα είναι δυνατόν να προσέρχονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και προγραμματισμένων ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10-12 το πρωί.
Για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, υπενθυμίζεται η κοινωνική ευθύνη όλων να μην προσέρχονται στα Γραφεία σε περίπτωση που εμφανίζουν συμπτώματα τα οποία δυνητικά συνάδουν με τον νέο κορωνοϊό (π.χ., βήχα, πυρετό, δυσκολία αναπνοής).
Στοιχεία επικοινωνίας καθημερινά:
Τηλεφωνικά: 2431027282 (πρωί 10-12)
FAX: 2431029040
Hλεκτρονικά: imtks1@gmail.com
Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Διασφαλίζουμε τη Δημόσια υγεία.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης