Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

«Λουκέτο» και στο Ερασιτεχνικό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.03.2020 | 12:58 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

H EΠΣΤ πήρε την απόφαση και ανακοίνωσε χθες ότι διακόπτεται κάθε δραστηριότητα που αφορά το Ερασιτεχνικό του νομού για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Διευκρινίζεται, ότι πέρα από τη διεξαγωγή αγώνων στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τα πρωταθλήματα υποδομής, η απόφαση αυτή, αφορά και τις προπονήσεις σωματείων ή ακαδημιών, αλλά ακόμη και την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων, που απαγορεύονται αυστηρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Τρικάλων ,  αφού  έλαβε  υπόψη του  τις  με  αριθμό Δ1α/Γ.Π. οικ. 15945/08.03.2020 ΚΥΑ [(ΦΕΚ Β 726/08.03.2020) και  Δ1α/ Γ.Π. οικ. 15906 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 723/ 06.03.2020)] , αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ  των   Πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών Α , Β & Γ Ερασιτεχνικής και των Υποδομών,  και στην απαγόρευση των  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ και ΦΙΛΙΚΩΝ αυτών  για δυο ( 2) εβδομάδες .

 

Πιθανώς μπάλα ξανά μετά το Πάσχα

 

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, αλλά και τις εκτιμήσεις των επιστημόνων για έξαρση του κορονοιού τις επόμενες εβδομάδες, είναι πλέον άγνωστο το πότε θα ξαναέχουμε αγωνιστική δράση στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Πιθανότατα μετά το Πάσχα και πάλι υπό προυποθέσεις, καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές και επηρεάζουν τον αθλητισμό σε όλη την υφήλιο.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης