Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Λυρική Σκηνή στην Καλαμπάκα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ26.08.2023 | 1:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για  δεύτερη συνεχή χρονιά θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε μια υψηλού επιπέδου μουσική βραδιά.

Φέτος θα έχουμε κοντά μας τρεις υπέροχους λυρικούς τραγουδιστές.

Τον Χριστόφορο Σταμπόγλη, διάσημο βαρύτονο με εμφανίσεις στις μεγαλύτερες όπερες της Ευρώπης και στην Μητροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης.

Την Άρτεμις Μπόγρη, κορυφαία Ελληνίδα μέτζο-σοπράνο, με συνεχή παρουσία στην Εθνική Λυρική Σκηνή και σε θέατρα της Ευρώπης.

Και φυσικά την δική μας Ματίνα Τσαρουχά που έρχεται στην Καλαμπάκα μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στο Λονδίνο όπου αναδείχθηκε σε διαγωνισμό κορυφαία νέα σοπράνο στην Αγγλία. Μάλιστα για το καλοκαίρι επιλέχθηκε να εμφανιστεί στο Ίδρυμα Αντρέα Μποτσέλι στην Φλορεντία, σε Γκαλά στο Μιλάνο καθώς και στο μεγαλύτερο φεστιβαλ της Αγγλίας το Oxford International Song Festival.

Στο πιάνο συνοδεύει ο σπουδαίος μουσικός Δημήτρης Γιάκας με καριέρα σε διάσημα διεθνή θέατρα και μακροχρόνια συνεργασία με την Εθνική Λυρική σκηνή.

Θα ακουστούν διάσημες άριες από σπουδαίες όπερες κι ειδικά διασκευασμένα τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης