Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μ. Κοντοτόλη: Απαξίωση της οδοντιατρικής επιστήμης κι αδιαφορία για τη στοματική υγεία

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ06.03.2024 | 6:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, κατέθεσε η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, ζητώντας να απαντήσει στη Βουλή γιατί δεν προβλέπεται καμία πρόσληψη οδοντιάτρου, απαξιώνοντας τόσο την οδοντιατρική επιστήμη όσο και τη στοματική υγεία του πληθυσμού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων Ν.Π.Δ.Δ., δεν τους προξενεί καμία εντύπωση η συνεχιζόμενη υποστελέχωση των δημόσιων οδοντιατρικών δομών. Επισημαίνουν, δε, ότι δεν αποτελούν καν ημίμετρα τα μέτρα τύπου dentist pass κι ότι το ίδιο το κράτος και οι μηχανισμοί του αδιαφορούν για την οδοντιατρική περίθαλψη. Όλα αυτά απλά επιβεβαιώνουν την απαξία του κράτους προς τους Οδοντιάτρους, κυρίως, όμως, προς την υγεία των πολιτών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης