Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μ. Κοντοτόλη: Αποκλεισμός πλημμυρισμένων επιχειρήσεων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.05.2024 | 3:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναφορά προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατατέθηκε από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, ζητώντας τους να απαντήσουν στη Βουλή σε όσα αναφέρει ο Σύλλογος Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων, για τον αποκλεισμό που βιώνουν οι επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά και για την εγκατάλειψη του χωριού συνολικά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων, εδώ και οχτώ μήνες τα γκρεμισμένα σπίτια και οι αποθήκες παραμένουν ακριβώς όπως ήταν, αποτελώντας εστίες μόλυνσης για τους κατοίκους της περιοχής, ενώ όλοι αρνούνται την ευθύνη αποκομιδής τους. Στα καθημερινά και άλυτα,  προς στιγμήν,  προβλήματά τους, έρχεται να προστεθεί και ο αποκλεισμός τους από την Ενίσχυση των Επιχειρήσεων στις Περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023 (Κοινή Υπουργική Απόφαση 35108/2024 – ΦΕΚ 2549/Β/30-4-2024).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης