Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μ. Κοντοτόλη: Να πάρουν πίσω τα ειδοποιητήρια ΕΝΦΙΑ από τους πλημμυροπαθείς. Επιτέλους, η κοροϊδία να λάβει τέλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ11.04.2024 | 1:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναφορά προς  τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κατατέθηκε από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, ζητώντας  τους να απαντήσουν στη Βουλή σε όσα αναφέρει στην επιστολή της η Επιτροπή Πλημμυροπαθών κατοίκων Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων, για την κατάφωρη αδικία επιβολής φόρου ακίνητης περιουσίας ΕΝΦΙΑ παρά την πρόβλεψη νόμου για απαλλαγή στους πλημμυροπαθείς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η  Επιτροπή Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων, αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ, ανάμεσα στους άλλους και στους πλημμυροπαθείς. Παρά τη νομοθετική πρόβλεψη του Ν. 5087/2024 αρθ 54 για την πλήρη απαλλαγή ΕΝΦΙΑ όσων περιοχών με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η κυβερνητική αναλγησία έχει ξεπεράσει τα όρια, καθώς επτά μήνες μετά τις καταστροφές δεν έχουν δοθεί ούτε οι αποζημιώσεις της πρώτης αρωγής σε όλους.

Γι’  αυτό και καλούνται οι αρμόδιοι Υπουργοί να απαντήσουν στη Βουλή γιατί δεν εφαρμόζουν ψηφισμένους νόμους από τους ίδιους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης