Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μ. Κοντοτόλη: Σε αδιέξοδο τα μικροβιολογικά εργαστήρια των Τρικάλων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ22.05.2024 | 4:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, κατατέθηκε από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, ζητώντας του να απαντήσει στη Βουλή σε όσα αναφέρει στο υπόμνημά του ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων, για τη μακροχρόνια υφαρπαγή εισοδήματος που υφίσταται ο κλάδος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων, το ύψος του clawback πρέπει να καθιερωθεί εώς 5%, με ταυτόχρονη αύξηση του προϋπολογισμού σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και να ληφθούν μέτρα για την ορθή εφαρμογή των κανόνων συνταγογράφησης, εκτέλεσης και ελέγχου. Για να παραμείνουν όμως τα εργαστήριά τους ανοιχτά θέτουν ως απαραίτητη προϋπόθεση την παραγραφή του τεχνητού χρέους που έχει δημιουργηθεί μέχρι και σήμερα κατά 50% και ζητούν την Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων μέσω του ΠΙΣ και των Ιατρικών Συλλόγων, ενώ τάσσονται ομόφωνα κατά, στο άρθρο 69 του Ν 5102/2024 (ΦΕΚ 55Α’ 13/04/24), ως μια άκρως αντισυνταγματική διάταξη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης