Πέμπτη 29.07.2021 | Εορτάζουν: Θεόδοτος, Θεοδότης, Θεοδότη, Καλλίνικος, Καλλινίκης

Μάγεψε η Φωτερινή Βελεσιώτου στον κήπο του Theatro Hotel στην Καλαμπάκα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ22.07.2019 | 1:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στον μαγευτικό χώρο του Theatro Hotel της πόλης μας βρέθηκε για μια μοναδική εμφάνιση η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου εμφανίστηκε στον Κήπο του Theatro Hotel έχοντας μαζί της τον Τρικαλινό Σωτήρη Μπαλλά στα πλαίσια του Meteora Summer Live Nights 2019 που περιλαμβάνει άλλες δυο μεγάλες συναυλίες με τους Δημήτρη Ζερβουδάκη στις 4 Αυγούστου και την Μαριώ στις 16 Αυγούστου στον ίδιο χώρο!

 

Συναυλία με Δ. Ζερβουδάκη

Καλοκαίρι χωρίς μουσικά ταξίδια δεν γίνεται. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα από τα μαγικότερα μέρη της πατρίδας μας, στους βράχους των Μετεώρων.  Με εφαλτήριο λοιπόν την αγάπη για τη μουσική αλλά και τον τόπο μας, για πρώτη φορά η εμπειρία της μουσικής σκηνής Αέρινο και η φρέσκια ματιά του Τheatro Hotel συμπράτουν για τρεις μοναδικές συναυλίες. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, κάτω από τη σκιά των Μετεώρων και υπό το φως του γεμάτου φεγγαριού καλοσορίζουμε στον κήπο του Theatro Hotel, τρεις εξαιρετικούς καλλιτέχνες με τους συνεργάτες τους. Στις 19/7 τη Φωτεινή Βελεσιώτου με το Σωτήρη Μπαλλά, στις 4/8 το Δημήτη Ζερβουδάκη & στις 16/8 τη Μαριώ!

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός  στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας, επισκέπτεται την Καλαμπάκα επιφυλάσσοντας στο αγαπημένο του κοινό μια δυναμική μουσική παράσταση.

Παλιά αλλά και νέα στοιχεία στον ήχο διαδέχονται την γνησιότητα της καλλιτεχνικής πορείας  του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας την αμεσότητα της ζωντανής επαφής, με την ”αλήθεια” ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό του .

Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του συνοδεύουν πέντε εκλεκτοί μουσικοί, διαμορφώνοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό κι ανατρεπτική διάθεση.

Συμμετέχουν

Παναγιώτης Κουτσούρας (τρίχορδο μπουζούκι)

Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο)

Γιώργος Μακρής (πνευστά)

Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα)

Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Ώρα έναρξης 9.00μμ (αυστηρά) Είσοδος: 12ευρώ / Προπώληση: 10ευρώ.

Σημεία προπώλησης Καλαμπάκα: Αέρινο καφέ μπαρ,Theatro Hotel

Τρίκαλα: Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος (Ασκληπιού 15)

Tηλ. Επικοιμωνίας: 2432094444, 6974816991

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop