Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μαρίνα Κοντοτόλη: Συμμετοχή στο Most Powerful Women Summit 2024

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.04.2024 | 2:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη είχε τη χαρά να εκπροσωπήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανο Κασσελάκη,  στο Most Powerful Women Summit 2024, που διοργανώνει το Fortune Greece και έλαβε μέρος στο discussion panel, με τίτλο DIVERSIFYING THE INVESTMENT GAME.

Μαζί με τους υπόλοιπους ομιλητές του panel, την κ. Λυμπεροπούλου Διευθύνουσα Σύμβουλο στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων A.E.,την κ. Μπαχταλιά Διευθύντρια και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του επιχειρηματικού επιταχυντή της Eurobank, egg – enter grow go, τον κ. Ταμβακάκη Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της EOS Capital Partners Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε. και τον συντονιστή κ. Ζάχο Editor in Chief του Fortune και Managing Director της Forward Media, είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα  και να αναλύσουν τη σπουδαιότητα της γυναικείας επιχειρηματικότητας, αλλά και την ανάληψη καίριων θέσεων από γυναίκες γενικότερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης