Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μαρίνα Κοντοτόλη: Ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα και πλήρης αποζημίωση των αγροτών από τις πλημμύρες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ17.10.2023 | 5:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναφορά προς  τους/τις Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας,  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εσωτερικών, κατατέθηκε σήμερα από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, ζητώντας να απαντήσουν στη Βουλή, αναφορικά με τα αιτήματα της Επιτροπής Αγώνα Πλημμυροπαθών  Αγροτών Φαρκαδόνας, καθώς ένα μήνα μετά είναι αντιμέτωποι με ουσιαστικά προβλήματα που πλήττουν τα σπίτια τους, τα χωράφια τους και τις επιχειρήσεις τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η  Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Αγροτών Φαρκαδόνας, διεκδικούν ένα ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για την εκκαθάριση και την αντικατάσταση τους εξοπλισμού τους που καταστράφηκε, να αποσαφηνιστεί το συνολικό ύψος της αποζημίωσης των αγροτών, να γίνουν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, να αποκατασταθούν ως καλλιεργήσιμα τα χωράφια τους και να αποζημιωθούν τουλάχιστον στα 285€/ανά στρέμμα στο βαμβάκι και στο καλαμπόκι.

Σε όλα τα παραπάνω καλούνται να απαντήσουν οι κ.κ. Υπουργοί άμεσα και πειστικά, καθώς οι αγρότες βιώνουν μία άνευ προηγουμένου κατάσταση και η υπομονή τους εξαντλείται.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης