Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μαρινάκης προς αγρότες: Έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ19.02.2024 | 5:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μήνυμα στους αγρότες ότι η κυβέρνηση έκανε αυτό που μπορούσε για πετρέλαιο και ρεύμα τη συγκεκριμένη περίοδο έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για «μια πολύ επικοδομητική συζήτηση».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια και ότι «δεν θέλουμε να δημιουργούμε προσδοκίες στις οποιές δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε» αν και όπως συμπλήρωσε «η πόρτα του γραφείου του πρωθυπουργού είναι ανοιχτή». Παράλληλα τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους αγρότες για ευρυτερο αγροτικό ζήτημα όπως η ΚΑΠ και οι παράνομες ελληνοποιήσεις ενώ σε ό, τι αφορά το αγροτικό πετρέλαιο για το 2025 σημείωσε ότι θα υπάρξει συζήτηση για να υπάρχει δικαιότερο και μονιμότερο πλαίσιο για τον ΕΦΚ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης