Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μαρινάκης: Θέλουμε ακόμα πιο εξελιγμένα επιχειρησιακά σχέδια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ22.08.2023 | 5:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

“Είναι προφανές ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, οφείλουμε κάθε χρόνο να έχουμε περισσότερα μέσα, περισσότερους πυροσβέστες και, βέβαια, ακόμη πιο εξελιγμένα υπηρεσιακά σχέδια” τόνισε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

“Είναι μια νέα πραγματικότητα, την οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε” σημείωσε ο κ. Μαρινάκης, συμπληρώνοντας πως απόλυτη προτεραιότητα ήταν και είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής: “Η Ελλάδα έχει θρηνήσει θύματα και δεν πρέπει να θρηνήσουμε άλλα θύματα στο μέτωπο των πυρκαγιών και σε κανένα τέτοιο μέτωπο αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών”.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με την Αλβανία στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στα Τίρανα, σχετικά με την υπόθεση Μπελέρη, ενώ αναφερόμενος στην αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι η “δυστυχώς, συνεχίζει -λες και δεν έγιναν εκλογές- να εργαλειοποιεί, να προσπαθεί να εργαλειοποιήσει κάθε πιθανό και απίθανο λόγο” και σημείωσε αναφερόμενος στις φωτιές, ότι “ακόμα και αν πρόκειται για ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο προσπαθεί να βρει οπουδήποτε οφέλη”. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν θα αντιπαρατεθεί με την αντιπολίτευση λέγοντας ότι “δεν έχουμε αυτή την στιγμή το χρόνο και δεν μας επιτρέπει η σοβαρότητα της κατάστασης να μπούμε σε μία τέτοια αντιπαράθεση”.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει η Ελλάδα είναι να στηρίξει την Ουκρανία, την ευρωπαϊκή της προοπτική, την ανοικοδόμησή της, και να βοηθήσει είτε με την εκπαίδευση των πιλότων, είτε με τον οποιονδήποτε τρόπο αποφασιστεί.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης