Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΡΠΑ ΚΑΙ ΑΠΙΝΙΔΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.08.2022 | 5:00 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΚΡΑΝΙΑ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς Ασπροποτάμου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα παροχής Α΄ Βοηθειών και θέλοντας να αξιοποιήσει τους δυο απινιδωτές που έχει στη διάθεσή του διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο με αντικείμενο την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.) και την Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση (CPR – AED).
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του Μύλου, «Εστία Πολιτισμού και Παράδοσης», της Κρανιάς. Οι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν την επιμόρφωση θα λάβουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση στις Α΄ Βοήθειες από την Rescue Training International. Στους συμμετέχοντες δόθηκε το Κιτ εκπαίδευσης, το οποίο περιλαμβάνει εγχειρίδιο Α’ βοηθειών, Εικονογραφημένες οδηγίες για βασικά περιστατικά, και πολλά άλλα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς Ασπροποτάμου ευχαριστεί θερμά τον συγχωριανό μας και επιμορφωτή μας κ. Πασχάλη Ζαφειριάδη, ο οποίος με άρτια εξοπλισμένο υλικό και με διαδραστικό τρόπο μας δίδαξε, μας καθοδήγησε κλιμακωτά και συστηματικά καθ΄ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου με πολλή υπομονή και προσοχή και μας βοήθησε να κατακτήσουμε γνώσεις και να αναπτύξουμε δεξιότητες ώστε να νοιώθουμε ασφαλείς και έτοιμοι στην παροχή των Α΄Βοηθειών.
Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και τους χορηγούς της εκδήλωσης: High Access Training και Rescue Training International.
Τέλος δεσμευόμαστε πως τέτοιες δράσεις με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο και προσφορά θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης