Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Μαθητές Erasmus γνώρισαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ14.12.2021 | 6:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Θεσσαλίας υποδέχτηκαν μαθητές και καθηγητές από την Πορτογαλία, την Ρουμανία, την Τουρκία και την Τσεχία στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής μαθητών ERASMUS του 3ου Γυμνασίου Λάρισας.

Τους μαθητές υποδέχθηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης Λιούπας Νίκος, η προϊσταμένη τμήματος Τουρισμού – Πολιτισμού Π.Ε. Λάρισας Περιφέρειας Θεσσαλίας Γκέτσιου Κατερίνα, καθώς και η εκπρόσωπος και ο συνεργάτης του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας Κατσιάκου Φωτεινή και Γούλας Απόστολος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας, αφού καλωσόρισε στους μαθητές, τους μίλησε για τη Θεσσαλία και τις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για θέματα που αφορούν τους νέους. Επίσης αναφέρθηκε σε δράσεις της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή, με σκοπό την ανάδειξη της ποικιλομορφίας των προορισμών της Θεσσαλίας και το σύνολο των εμπειριών που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της όλο τον χρόνο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης