Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μαθητές περπάτησαν στην Καλαμπάκα με τον Δήμαρχο Μετεώρων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ13.04.2024 | 1:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία ιδιαίτερη εμπειρία είχαν οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, καθώς περπάτησαν από το σχολείο του ως το Δημαρχείο παρέα με τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Σήμερα το πρωί είχα την χαρά μαζί με τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας να ξεκινήσουμε από το σχολείο τους και να περπατήσουμε με ασφάλεια μέχρι το Δημαρχείο. Μιλήσαμε για τις αισθητικά και πρακτικά αναβαθμισμένες διαβάσεις πεζών που φτιάξαμε μαζί με την Hellas Direct αλλά και τις άλλες διαβάσεις που έφτιαξαν τα συνεργεία του Δήμου. Ακόμη είχα την ευκαιρία να τους μιλήσω για τη λειτουργία του Δήμου μας και πόσο σημαντικό είναι ως πολίτες να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους και να φροντίζουν το δημόσιο χώρο. Ο ευσυνείδητος πολίτης αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο στην προσπάθεια που καταβάλουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης