Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Με 15μελή επιτροπή στη συνάντηση οι αγρότες

ΕΛΛΑΔΑ09.02.2024 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με 15μελή επιτροπή θα βρεθούν ενώπιον του πρωθυπουργού οι αγρότες στη συνάντηση της προσεχούς Τρίτης, προκειμένου να εκθέσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας της χώρας και τους οδήγησαν να βγουν στους δρόμους.

Στη σύσκεψη των αγροτών των μπλόκων από όλη την χώρα, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου Θεσσαλονίκης και διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, οι αγρότες αποφάσισαν να στείλουν 15μελή επιτροπή στη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη στις 12 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θα είναι εκπρόσωποι από όλα τα μπλόκα, όπως μπορούμε εμείς να τα εκπροσωπήσουμε. Έχει ξαναγίνει, δεν είναι πρώτη φορά», δήλωσε ο Κώστας Τζέλας, πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Η σύσταση της 15μελούς επιτροπής αποτελείται από έξι αγρότες από την Μακεδονία και τον Έβρο, έξι από την Θεσσαλία, δύο από την Στερεά Ελλάδα και έναν από την Πελοπόννησο.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου, Διαμαντής Διαμαντόπουλος, ανέφερε ότι «η σύσκεψη σήμερα είχε έναν διαδικαστικό χαρακτήρα, για να αναλύσουμε τα θέματα που έχουμε συμφωνήσει και πώς θα τα παρουσιάσουμε στον πρωθυπουργό».

«Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε η επιτροπή που θα πάει στην σύσκεψη με τον πρωθυπουργό. Η αντιπροσώπευση θα είναι 15 άτομα, θα είναι έξι από Έβρο και Μακεδονία, έξι από Θεσσαλία, δύο από Στερεά Ελλάδα κι ένας από την Πελοπόννησο», προσέθεσε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης