Δευτέρα 10.05.2021 | Εορτάζουν: Σίμων

Με 47 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ19.01.2019 | 1:35 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με 47 θέματα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης. Θέματα ιδιαίτερα κρίσιμα για την περιοχή αλλά και πολυάριθμα μιας και ο χρόνος πιέζει για την έκδοση αποφάσεων πριν τις δημοτικές εκλογές.

Πρώτο στη λίστα των θεμάτων, το θέμα τη Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και των ενεργειών που πρέπει να γίνουν για τη διατήρηση της λειτουργίας του υποκαταστήματος στην περιοχή. Μετά και το κλείσιμο του υποκατατσήματος της Τράπεζας Πειραιώς και την απαξίωση των αναγνών των κατοίκων και επισκεπτών του δήμου Πύλης, είναι επιτακτική η ανάγκη της λειτουργίας της ΕΤΕ.

Από εκεί και πέρα, πέρα από τις αποφάσεις που αφορούν τον ΟΚΠΑΔ αλλά και την αποδοχή πιστώσεων από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την αναβάθμιση των παιδιών χαρών,  εκτείνεται το δίκτυο φωτισμού ενώ παράλληλα θα συζητηθεί η εισήγηση παραγραφής χρεών του δήμου προς τρίτους λόγω παρέλευσης πενταετίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επερχόμενη  συνεδρίαση θα συζητηθεί η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Πύλης με σύσταση νέων θέσεων μόνιμου προσωπικού σε εφαρμογή του άρθρου 91 του Ν. 4583/2018 «Ένταξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε οργανικές μονάδες των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού και στελέχωση αυτών με μόνιμο προσωπικό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop