Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με αερόστατα γέμισε ο ουρανός της Θεόπετρας

ΤΟΠΙΚΑ03.06.2024 | 2:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία πρωτόγνωρη θεαματική εκδήλωση με αερόστατα με τίτλο «Μετεώρων Ήχος και Φως» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεόπετρα, η οποία διοργανώθηκε από την Explore DMC υπό την αιγίδα του Δήμου Μετεώρων.

Όπως τόνισε για την εκδήλωση ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος «Στην Θεόπετρα ζήσαμε μια μοναδική εκδήλωση. Όταν μου προτάθηκε η πρωτόγνωρη θεαματική εκδήλωση με τα αερόστατα με τίτλο “Μετεώρων Ήχος και Φως” πότε δεν περίμενα ότι θα αγκαλιαστεί με μια τόσο μεγάλη μαζική προσέλευση. Μπορεί να μην καταφέραμε όπως το περιμέναμε να ικανοποιησουμε τους μικρούς μας φίλους ωστε να απολαύσουν την μαγική εμπειρία της πτησης των αεροστατων, ωστόσο ήταν μια εκδήλωση που μας ανεβάζει ως Δήμο ψηλά και δείχνει το δρόμο της εξωστρέφειας που πρεπει να ακολουθήσουμε. Από σήμερα κιόλας μαζί με τους συνεργάτες μου και την εταιρία Explore DMC δουλεύουμε για την μεγάλη εκδήλωση του Σεπτεμβρίου η οποία αναμένεται να αποτελέσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία τόσο για την περιοχή μας όσο και για τους επισκέπτες της.

Συνεχίζουμε μέσα από τον στρατηγικό σχεδιασμό μας να προβάλλουμε τα τοπόσημα του Δήμου μας όπως έχουμε υποσχεθεί. Δημιουργούμε μια συνεκτική και ενοποιημένη ταυτότητα. Σε αυτή την ταυτότητα, κάθε χωριό, κάθε περιοχή και κάθε κοινότητα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας που συνθέτει τον δήμο μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουμε την εμπειρία της αιώρησης δημιουργώντας μια …γέφυρα ονείρων ανάμεσα στη γη και τον ουρανό…».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης