Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το 18 τουρνουά ποδοσφαίρου «Απόστολος Γκαραγκάνης»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ04.05.2024 | 4:18 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Από την Μ. Δευτέρα μέχρι και την Μ. Τετάρτη η ακαδημία μας διοργάνωσε για 18η φορά ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της πόλης . 17 ομάδες και εκατοντάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα κατέκλεισαν τα ξενοδοχεία της πόλης μας αλλά και της Καλαμπάκας για να πάρουν μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαχρονικά τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Για 18η φορά η ακαδημία μας μέσω του τουρνουά «Απόστολος Γκαραγκάνης» ένωσε κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα , τους έφερε κοντά , γνωρίστηκαν , αντάλλαξαν απόψεις και έφτιαξαν φιλίες που θα διατηρηθούν για χρόνια και αυτό είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της διοργάνωσης αυτής.
Τα παιδιά από την άλλη έζησαν με την ψυχή τους όλη την διαδικασία , η οποία περιέχει 4 αγώνες σε 3 μέρες και σίγουρα τους αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθειά τους καθώς είναι πολύ απαιτητικό πρόγραμμα να βγει εις πέρας και τα κατάφεραν περίφημα καθώς παρακολουθήσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά όλες τις ομάδες που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια χρονιά και ελπίζουμε πάντα να συναντάμε τις προσδοκίες τους , ραντεβού στο 19ο τουρνουά «Απόστολος Γκαραγκάνης» . Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!`

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης