Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Με δωρεά το πετρέλαιο στα σχολεία

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.11.2023 | 5:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με δωρεά του ομίλου Βαρδινογιάννη θα θερμανθούν τα σχολεία του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και όλης της Θεσσαλίας, τη φετινή σεζόν, όπως ανέφερε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Λάππας.

Όπως είπε «Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ανάσα για τους Δήμους, ότι το πετρέλαιο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς για τα σχολεία της Θεσσαλίας θα είναι δωρεά της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη. Σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια, θα δίνουμε μια λίστα των σχολείων που έχουν λέβητες πετρελαίου, θα πηγαίνει ο συμβεβλημένος αντιπρόσωπος της εταιρείας να γεμίσει τον λέβητα, και θα προχωρά στο επόμενο. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αυτή, υπολογίζεται γύρω στα 95 σχολεία ότι θα είναι στη λίστα.

Είναι μια ιδιαίτερη και εξαιρετική πρωτοβουλία, και θα σημάνει για μας μια μεγάλη ανάσα ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα χρήματα που θα μείνουν στις σχολικές μονάδες μας και τα πολλά αιτήματα που έχουμε ήδη.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης