Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Με Δύναμη, η Δύναμη Ευθύνης συνεχίζει την περιοδεία στα χωριά του Δήμου μας

ΤΟΠΙΚΑ14.05.2019 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το πρωί της Δευτέρας ο συνδυασμός Δύναμη Ευθύνης και ο επικεφαλής του, Χρήστος Σινάνης παραβρέθηκαν στην επέτειο μνήμης του Ολοκαυτώματος της Κουτσούφλιανης και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το χωριό Παναγία. Μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα αποδοχής είχαν όλοι μαζί την ευκαιρία να μιλήσουν με τους κατοίκους και να ακούσουν από το Χρήστο Σινάνη τις θέσεις του  για τα επόμενα 4 χρόνια.

Το απόγευμα της Δευτέρας η περιοδεία συνεχίστηκε στο Αμπελοχώρι , στο Ματονέρι , στην Καλομοίρα και τη Μεγ. Κερασιά,όπου ο συνδυασμός Δύναμη Ευθύνης έγινε δεκτός μέσα σε ένθερμο κλίμα . Ο Χρήστος Σινάνης και οι υποψήφιοι σύμβουλοί του συζήτησαν με τους κατοίκους των χωριών και τους κατά τόπους προέδρους , οι οποίοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του μεγαλώνοντας τη Δύναμη του συνδυασμού μαςκαι επιβεβαιώνοντας την νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Ο Χρήστος Σινάνης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την εμπιστοσύνη τους αυτή  και τους προέδρους των κοινοτήτων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της πενταετίας  και δεσμεύτηκε ότι με τη Δύναμη που του δίνουν, θα συνεχίσουν μαζί και στην επόμενη θητεία του ως δημοτική αρχή μετά την Κυριακή της 26ης Μαΐου.

Συνεχίζουμε με έργα , στόχους, όραμα, για νίκη από την πρώτη Κυριακή!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020