Δευτέρα 10.05.2021 | Εορτάζουν: Σίμων

Με ευχές η κοπή πίτας του Δήμου Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ26.01.2019 | 2:24 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε οικογενειακό κλίμα έγινε η κοπή της πίτας του Δήμου Πύλης, παρουσία σύσσωμης της δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων, όπου αντάλλαξαν ευχές και ευχαριστίες για την πολύτιμη συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, έγινε ο βράδυ της Παρασκευής στο κοσμικό κέντρο «Ονείρων έπαυλις» και την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης, π. Δημήτριος Κατσαρός.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης Χρήστος Νάκος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ανέφερε πως «η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία που αναλάβαμε σαν Δημοτική Αρχή, σε μια προσπάθεια σύσφιγξης των σχέσεων αιρετών και εργαζομένων».

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβα ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας, ο οποίος έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για μια καλή και γόνιμη χρονιά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο έργο που γίνεται από τον Δήμο, τονίζοντας πως «εργαζόμαστε σε έναν δήμο με αρκετές ανάγκες και πολλές δύσκολες καταστάσεις. Πάντα όμως σας παροτρύνω να αντιμετωπίζουμε την κάθε δυσκολία που μας παρουσιάζεται ως πρόκληση για εξέλιξη».

Ο ίδιος τόνισε ότι «είναι αλήθεια πως όλοι εσείς οι εργαζόμενοι είστε η κινητήρια δύναμη όλης μας της προσπάθειας. Η ψυχή του Δήμου μας. Αναγνωρίζω την προσπάθειά σας και σας ζητώ να δίνετε πάντα τον καλύτερό σας εαυτό. Κι αυτό γιατί η πρόοδος σε έναν Δήμο είναι συνολική δουλειά. Χωρίς σκοπιμότητες. Επιβάλλεται να έχουμε όρεξη για δουλειά και πάνω απ’ όλα αγάπη για τον τόπο μας. Σαν δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τον πολίτη με έργα και όχι με λόγια».

Την σκυτάλη έλαβε λαϊκοδημοτική ορχήστρα που απογείωσε το κέφι μέχρι, ενώ να αναφερθεί ότι η βασιλόπιτα έκρυβε τρία φλουριά, που το καθένα αντιστοιχούσε σε ένα τάμπλετ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop