Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Με ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησε ο Νοέμβριος

ΤΟΠΙΚΑ01.11.2018 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε τροχιά εκπτώσεων και προσφορών εισήλθε η αγορά στα Τρίκαλα καθώς ο Νοέμβριος αναδεικνύεται σε μήνα αγορών για τους καταναλωτές λόγω των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων και της Black Friday.
Για φέτος, από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για φθηνότερες αγοράς και στους εμπόρους ελπίδα για αύξηση του τζίρου τους.
Την πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εκπτώσεων, στις 4 Νοεμβρίου, η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Την ίδια στιγμή, τα επιτελεία μεγάλων αλυσίδων προετοιμάζονται για την Black Friday (ημέρα μεγάλων εκπτώσεων που για φέτος τοποθετείται στις 23 Νοεμβρίου), η οποία κατά την εμπειρία των δύο προηγούμενων ετών θα εξελιχθεί σε «μαύρο τετραήμερο».
Από την εμπειρία πάντως των προηγούμενων ετών, οι πωλήσεις κατά την Black Friday ήταν μεν εντυπωσιακές αλλά επηρέασαν αρνητικά τις πωλήσεις του Δεκεμβρίου και της χριστουγεννιάτικης περιόδου, όπως τονίζουν αρκετοί έμποροι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης