Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με επισημότητα η παράδοση – παραλαβή της διοίκησης της ΣΜΥ

ΤΟΠΙΚΑ21.03.2024 | 10:29 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Ιωάννης Κορέλης παρέδωσε τα ηνία της Σχολής στο νέο διοικητή Ταξίαρχο, Γεώργιο Παπαγεωργίου
Και επίσημα αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων το πρωί της Τετάρτης. Ο μέχρι πρότινος διοικητής της Σχολής Ιωάννης Κορέλης, παρέδωσε τα ηνία της ΣΜΥ, στο νέο διοικητή, Ταξίαρχο Γεώργιο Παπαγεωργίου. Η τελετή παράδοσης παραλαβής έγινε εντός του Στρατοπέδου στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.
Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης καθώς επίσης και η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου.
Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Ιωάννης Κορέλης, εμφανώς συγκινημένος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη και για την σχολή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δύο μητροπολίτες του νομού για την αγαστή συνεργασία που είχε μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ως διοικητής της ΣΜΥ.
Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος, Γεώργιος Παπαγεωρίου, υπογράμμισε ότι έχοντας επίγνωση της τιμής που του έγινε θα τηρήσει τους νόμους και τους στρατιωτικούς κανονισμούς, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της Σχολής.
Μετά το πέρας της τελετής ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ευχήθηκε στο νέο Διοικητή της Σχολής όσο και στον απερχόμενο καλή δύναμη στο έργο τους και στη συνέχεια παρακολούθησαν μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους την στρατιωτική παρέλαση των τμημάτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης