Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές το 3ο Summer School της ΣΕΦΑΑ

ΤΟΠΙΚΑ07.07.2018 | 5:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με επιτυχία στέφτηκε για μια ακόμη χρονιά το 3ο Summer School της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η διοργάνωση έγινε στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση».

Η ανταπόκριση των παιδιών και των γονέων τους, στην πρωτοβουλία των επιστημόνων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού να διοργανώσουν το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα, ήταν πολύ μεγάλη. Περισσότερα από 250 παιδιά συμμετείχαν στις 30 δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα των 10 ημερών.

Η «κίνηση» είναι ένα εξαιρετικό βιωματικό μέσο με το οποίο προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά σε θέματα σχετικά με: το σώμα τους, την υγιεινή διατροφή, τη δια βίου άσκηση, τις δεξιότητες ζωής και το περιβάλλον. Κάθε χρόνο προσπαθούμε, παρακολουθώντας πάντα τις διεθνείς εκπαιδευτικές εξελίξεις, να σχεδιάζουμε νέες δράσεις και να βελτιώνουμε εκπαιδευτικά τις προηγούμενες.

Την  Παρασκευή απονεμήθηκαν τα «πτυχία αποφοίτησης» στα παιδιά τα οποία πήραν τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν (ορθοσωμικές, υγείας, διατροφής, φυσικής κατάστασης κ.α.) και χρήσιμες συμβουλές άσκησης, διατροφής και υγείας σε ειδικό φάκελο.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συνεργάτες – επιστήμονες για την ποιότητα της δουλειάς τους αλλά και τους χορηγούς (www.healthykids.gr/summerschool) οι οποίοι βοήθησαν να διατηρηθεί η συνδρομή συμμετοχής στα χαμηλότερα επίπεδα χωρίς όμως να γίνουν εκπτώσεις στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης