Σάββατο 18.09.2021 | Εορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Με Φασούλα – Ρεντζιά και… πολύ μπάσκετ ο Δημήτρης Παπαστεργίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ11.09.2020 | 5:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με έμφαση στις αναγκαίες υποδομές για το άθλημα των Ελλήνων και φόντο την «επίσημη αγαπημένη», η συνάντηση Φασούλα – Ρεντζιά – Παπαστεργίου στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές Παναγιώτης Φασούλας και (ο τρικαλινός) Ευθύμης Ρεντζιάς επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ στο Δημαρχείο την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.
Βασικός σκοπός, η γνωστοποίηση της διεκδίκησης της προεδρίας της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) από τον Παναγιώτη Φασούλα, ως επικεφαλής ομάδας με κορμό παλαιούς αθλητές, που δόξασαν τη χώρα και τίμησαν στον ύψιστο βαθμό το άθλημα.

Η συζήτηση αφεύκτως περιστράφηκε σε θέματα μπάσκετ, αλλά ουσιαστική ήταν η δήλωση του κ. Παπαστεργίου, για την αναγκαιότητα αναβάθμισης των υποδομών και στην περιφέρεια, με την προοπτική της περαιτέρω ανάπτυξής του.
Ταυτοχρόνως, ο κ. Φασούλας ανέπτυξε βασικές θέσεις της κίνησης, της οποίας ηγείται, συνολικότερα για το άθλημα που τόσες δάφνες έχει προσφέρει στη χώρα, σε επίπεδο εθνικής ομάδας και συλλόγων.
Εγινε, επίσης, συζήτηση και για ορισμένα θέματα αυτοδιοίκησης, με δεδομένη την πρότερη θητεία του κ. Ρεντζιά ως αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού στη Θεσσαλία και του κ. Φασούλα ως Δημάρχου Πειραιά.
Παρόντες στη συνάντηση με τους δύο παλαίμαχους σέντερ της εθνικής ομάδας, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Κ. Ψύχος και στελέχη της κίνησης για την ΕΟΚ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop