Κυριακή 24.01.2021 | Εορτάζουν: Ζωσιμάς, Ζωσιμίνα, Ξένος, Ξένιος, Ξένη, Ξένια, Φίλωνας, Φίλων

Με φίλους και φορείς συναντήθηκε στην Πιαλεία ο Φώτης Κουβέλης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.08.2020 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις διακοπές του συνεχίζει να διανύει στα ορεινά των Τρικάλων ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Φώτης Κουβέλης. Κατά την διαμονή του, στο νομό, δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται τα καλοκαιρινά βράδια, διάφορες περιοχές και να συναντιέται με φίλους και συνοδοιπόρους, συζητώντας σειρά θεμάτων που σχετίζονται με το νομό και αλλά και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Μια από αυτές της συναντήσεις κι εκείνη που αναπτύχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πιαλλεία με τον κ. Κουβέλη να συναντιέται κατοίκους του χωριού και αυτοδιοικητικούς του Δήμου Πύλης. Στην ίδια συνάντηση παρόντες υπήρξαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων κ. Νίκος Βαλομάνδρας καθώς επίσης και ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων κ. Γιάννης Χαϊδος.

Στη συνάντηση η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από προβλήματα που αφορούν την περιοχή, έγινε ενημέρωση γύρω από τα κατολισθητικά φαινόμενα των προηγούμενων χρόνων στο χωριό ενώ ο ίδιος ζήτησε να ενημερωθεί για τα θεραπευτικά βότανα μέσω της προώθησης προγραμμάτων που σχετιζόταν με τον Ασκληπιό. Ενημέρωση έγινε και για τα αθλητικά έργα που θα βοηθήσουν την ευρύτερη περιοχή Πύλης για την έλευση τουριστών και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop