Δευτέρα 18.01.2021 | Εορτάζουν: Αθανάσιος, Θανάσης, Νάσος, Σάκης, Θάνος, Θανάσος, Θανασάκης, Σούλης, Αθανασία, Νάσια, Νάνσυ, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Σούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεόδουλη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ενημέρωση του ΚΕΝΑΚΑΠ στο δήμο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ20.06.2019 | 6:30 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ολοκληρώθηκε με ενημέρωση στα Στουρναρέικα ένας κύκλος επικοινωνίας του ΚΕΝΑΚΑΠ με ενδιαφερόμενους φορείς και πολίτες για το Leader.

Η διαδικασία της επικοινωνίας των νέων προγραμμάτων , ξεκίνησε από την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Πύλης την περασμένη Τρίτη και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Στουρναρέικα.

Από το ΚΕΝΑΚΑΠ ο κ. Βάιος Κουτής, αναφέρθηκε στις υποδράσεις και τον Κεντρικό Θεματικό Άξονα της Στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης με έμφαση στην ενίσχυση και στην βελτίωση της παραγωγής και της διάθεσης αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων.

Ανάμεσα στις δράσεις που επιλέγονται είναι για παράδειγμα, μονάδες παραγωγής γαλακτομικών προϊόντων, τμήματα σε ήδη υπάρχουσες μονάδες για νέα προϊόντα, μελισσοκομικά προϊόντα και πολλά πολλά ακόμη. Το ύψος της επιδότησης είναι αρκετά ικανοποιητικό και ήδη το ενδιαφέρον είναι έντονο.

Δικαιούχοι είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί φορείς με καταστατικό σκοπό την υλοποίηση αντίστοιχων έργων, καθώς και φυσικά ή νομικά πρόσωπα, πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κατά την έννοια της σύστασης 2003/361/ΕΚ της Επιτροπής ενώ οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται μέχρι το Σεπτέμβριο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop