Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Με κεντρική ομιλία η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ06.12.2019 | 5:39 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μπορεί άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προγραμμάτιζαν επισκέψεις στην περιοχή αλλά τελικά να μην ήταν εφικτό να την επισκεφθούν, δεν ισχύει όμως και το ίδιο για τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας, όπως είχαμε αναφέρει και αρκετό καιρό πριν, είχε δεσμευτεί για την επίσκεψή του στα Τρίκαλα το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, και όντως ο προγραμματισμός δεν έπεσε έξω… Έτσι την ερχόμενη Τρίτη  10 Δεκεμβρίου 2019 ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στα Τρίκαλα και θα μιλήσει στις 7.00 μ.μ στην αίθουσα του ξενοδοχείου Gallery Art Hotel  (ΚΤΕΛ Τρικάλων), σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, στα πλαίσια της διεύρυνσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι στην 1η συνεδρίαση της Διευρυμένης Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Αθήνα, οι Τρικαλινοί εκπρόσωποι: ο γραμματέας της ΝΕ Σταύρος Νταούλας, ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος και οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, αξιοποίησαν την ευκαιρία στο περιθώριο των εργασιών, να πραγματοποιήσουν επαφές με την ηγεσία του κόμματος και προβεβλημένα στελέχη, διασφαλίζοντας τοσο την επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού, αλλά και άλλων στελεχών το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης