Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με λαϊκή παραδοσιακή συναυλία οι εκδηλώσεις «Φαλώρεια 2023» στη Μεγάρχη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ24.08.2023 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μια μεγάλη λαϊκή παραδοσιακή συναυλία από τον Γιώργο Πάγκαλο ενεργοποιούνται οι εκδηλώσεις με τον τίτλο «Φαλώρεια» στη Μεγάρχη. Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του χωριού, η ομάδα «Δόξα» Μεγάρχη διοργανώνει την εκδήλωση που περιλαμβάνει ερμηνεία γνωστών τραγουδιών από τον Γιώργο Πάγκαλο, που ήδη έχει κατακτήσει τους φίλους του καλού λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού, συνοδεία φαγητού.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων και της e-trikala ΑΕ, με γενική είσοδο 5 ευρώ, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται φαγητό και ποτό που θα υπάρχουν στον χώρο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης