Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Με μεγάλη επιτυχία οι κατατακτήριες εξετάσεις στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ31.10.2019 | 5:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Κατατακτήριες Εξετάσεις της Σχολής Ανωτέρων Θεωρητικών, Τμήματος Ειδικού Αρμονίας, το Σάββατο12Οκτωβρίου 2019 στο “ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ”.

Η εξεταστική επιτροπή, η οποία ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 507754/11618/3893/2126/10-10-2019 απόφαση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και η οποία αποτελείτο από τους: Κασιώλα Αναστασία, Καλ/χνική Διευθύντρια του Ωδείου και Πρόεδρο της επιτροπής, Τσούβα Μαρκέλλα, Καθηγήτρια Ανωτέρων Θεωρητικών, Παπαζαρή Αθανάσιο, πρ. διδάσκοντα στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ., πρ. Πάρεδρο στο Π.Ι., Κυριακόπουλο Δημήτριο, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών, Δ/ντή Ωδείου, Σίμο Σταύρο, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών, ενώπιον του εκπροσώπου του ΥΠ.ΠΟ.Α., κ. A. Κωτούλα, κατέταξε στη Σχολή Ανωτέρων Θεωρητικών, Τμήμα Ειδικού Αρμονίας, τους παρακάτω επιτυχόντες σπουδαστές:

Γραβάλης Στέργιος του Δημητρίου

Καββαδίας Λεωνίδας του Αλεξίου

Καρτσαγκούλη Δήμητρα του Γεωργίου

Κοφίνα Μαρία – Βασιλικήτου Νικολάου

Μαργαρίτης Γεώργιος            του Ηλία

Μπίτου Χρύσα του Σπυρίδωνος

Νταλούκας  Παναγιώτης του Αποστόλου

Παναγιώτου Γεωργία-Ελένη του Δημητρίου

Παναγιώτου Νικηφόρος του Δημητρίου

Πολυγένη Αικατερίνη του Στεφάνου

Τσιάντας Νικόλαος του Παναγιώτη

Τα μέλη της επιτροπής συνεχάρησαν τους σπουδαστές, τους υπεύθυνους καθηγητές και τη διεύθυνση του “Ωδείου Τρικάλων A. Κασιώλα”. Οι επιτυχόντες στην ειδικότητα της Αρμονίας (Σχολή Ανωτέρων Θεωρητικών), οι οποίοι είναι ταυτόχρονα σπουδαστές κι άλλων ειδικοτήτων του Τμήματος Κλασικής Μουσικής του Ωδείου (Πιάνου, Βιολιού, Βιολοντσέλου, Κρουστών, Σαξοφώνου, Κιθάρας κ.α.) έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα στις γραπτές και προφορικές εξετάσεις τους. Μέλη της επιτροπής εξήραν το επίπεδο της εξέτασης των υποψηφίων στα μαθήματα του Σολφέζ, των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, της Θεωρίας της Μουσικής, του Πιάνου, της Τονικής Αρμονίας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης