Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία ο καθαρισμός του Βαρουσίου από τους μαθητές του 4ου Δημοτικού

ΤΟΠΙΚΑ10.06.2019 | 5:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ, ο Π.Σ. “ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ” σέ συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο, προέβησαν σε καθαρισμό του παραδοσιακού οικισμού, πού είναι ο μοναδικός διασωζομενος με πλήρη αρχιτεκτονικό ιστό σε πόλη τής Θεσσαλίας.

Στην αρχή ο Δ/ντης τού Σχολείου κ. Ηλίας Αμπελαργας εξήγησε στους μικρούς μαθητές τί σημαίνει ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ, ποια είναι η σημασία του για τούς ανθρώπους και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στην ανθρωπότητα από τις κλιματικές αλλαγές.

Στην συνέχεια ό πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ” ανέλυσε στους μικρούς μαθητές για τον ιστορικό και κοινωνικό ρόλο που διαδραμάτισε και διαδραματίζει το ΒΑΡΟΥΣΙ στην πορεία του χρόνου. Με το να τό διατηρούμε καθαρό αναδεικνύουμε την αξία του και το προβάλουμε ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας καί στους χιλιάδες επισκέπτες πού τό περιδιαβαίνουν καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι μικροί μαθητές με τον καθαρισμό του έδωσαν μία άλλη μορφή στον παραδοσιακό οικισμό πού εμείς οι μεγαλύτεροι και οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να την κάνουμε καθημερινότητα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης