Τρίτη 27.02.2024 | Εορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης

Με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό φιλικό του κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ10.04.2023 | 7:25 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σε ιδαίτερα ευχάριστο κλίμα με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετού Συλλόγου Πύλης, το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο του Αγ. Βησσαρίωνα.
Οι δυο ομάδες των κυνηγών και οι Φίλοι Ποδοσφαίρου Νομού Τρικάλων αγωνίστηκαν και χάρισαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές σε μια αναμέτρηση όπου αναδείχτηκε η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Μεγάλος χορηγός της συγκεκριμένης αναμέτρησης ήταν το EMΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ στην Πύλη, το οποίο πρόσφερε αθλητικό υλικό για τον αγώνα, ενώ παράλληλα στηρίζει αμέριστα κάθε προσπάθεια του κυνηγετικού συλλόγου Πύλης.
Μάλιστα, ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Γιάννης Καρακικές έδωσε το παρόν στην εκδήλωση παρέα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Πύλης κ. Ανδρέα Αδαμόπουλο.
Θερμές ευχαριστιές σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και συμμετείχαν στο ξεχωριστό αγώνα ποδοσφαίρου εξέφρασε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης Θανάσης Μανούρας, υπογραμμίζοντας πως η προσπάθεια γίνεται για τη στήριξη των φιλανθρωπικών δομών του Δήμου Πύλης. «Είναι ωρα να σταθούμε στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας, που αυτες τις μέρες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει ανάγκη από μια μεγάλη αγκαλιά γι΄αυτό και μεις είμαστε παρόντες για να τους χαρίσουμε αυτη την αγκαλιά ενα ζεστό χαμόγελο» τόνισε χαρακτηριστικά.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Υπουργός ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Λιούτας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Περιβάλλοντος – Χωροταξίας Ντίνος Μπάρδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύλης Γιώργος Καραχάλιος, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη, οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαλάντης Τσιούτσιας, Θέμης Ζάχος ,ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Ανδρέας Αδαμόπουλος, η Διευθύντρια του 1ου Γυμνάσιο Μουζακίου Παναγιώτα Μανταλιά κ.α.
Ακολούθησε η βραβευση όλων των συμμετεχόντων από τους παριστάμενους εκπροσώπους αρχών και φορέων.
Eν συνεχεία οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αγωνιστικό επίπεδο, αν και αυτό το οποίο μετρούσε περισσότερο ήταν ο φιλανθρωπικός λόγος για τον οποίο διεξήχθη το συγκεκριμένο ματς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης