Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με μεγάλη συμμετοχή το καρναβάλι στην Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ28.02.2023 | 6:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του Καρναβαλιού στην Πύλη, καθώς την Κυριακή το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στην οδό Αγίου Βησσαρίωνος (πρώην Ε.Ο.), χιλιάδες άνθρωποι που ήρθαν από κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων, αλλά και πολλοί επισκέπτες από διάφορα μέλη της Ελλάδος.

Πομπή των Αρμάτων ξεκίνησε από το ΕΠΑΛ μέσα από τον ήχο των μεγαφώνων που έπαιζαν Αποκριάτικα χαρούμενα λάτιν τραγούδια, δημιουργώντας μία φανταστική Αποκριάτικη ατμόσφαιρα με τις σερπαντίνες και τα κομφετί να καλύπτουν την ατμόσφαιρα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κόσμο, ο οποίος χειροκροτούσε και τραγουδούσε ακατάπαυστα.

Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή μεταμφιεσμένων από μικρά παιδιά αλλά και μεγάλων που έδωσαν χρώμα στην σατιρική θεματολογία των αρμάτων.

Ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός για την Πύλη που έχει παράδοση στο Καρναβάλι που οι οργανωτές του Καρναβαλιού έδωσαν την δυνατότητα στον κόσμο, να ξεφαντώσει μετά από τόσα χρόνια.

Την όλη οργάνωση του Καρναβαλιού είχαν Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Πύλης, Τοπική Κοινότητα Πύλης και ο Δήμος Πύλης.

Τέλος μετά το πέρασμα των αρμάτων έγινε το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην πλατεία της Πύλης, μέσα από μουσική σύμφωνη με την ημέρα της αποκριάς, κλείνοντας η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας στον χαιρετισμό του εμφανώς ενθουσιασμένος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης, εκφράζοντας την έκπληξή του με την μεγάλη κοσμοσυρροή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης