Δευτέρα 16.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Με μέλη του Προεδρείου της Ε.Σ.ΠΕ.Θ. συναντήθηκε ο βουλευτής Θανάσης Λιούτας

ΤΟΠΙΚΑ09.10.2019 | 4:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), κύριο Χρήστο Καρανάσιο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, κύριο Λεωνίδα Κολονιώτη και το μέλος του ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, την κυρία Αλεξάνδρα Χαρακοπούλου, συναντήθηκε ο βουλευτής Τρικάλων και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Θανάσης Λιούτας, στο πολιτικό του γραφείο στα Τρίκαλα.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε, οι εκπρόσωποι της Ε.Σ.ΠΕ.Θ. περιέγραψαν στον κύριο Λιούτα τα προβλήματα του κλάδου τους και ειδικότερα τόνισαν την ανάγκη να δρομολογηθούν οι αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις, ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε τον μείζονα εθνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας και των Ελλήνων και δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος θα εργαστεί σκληρά για την ικανοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματός τους. «Είναι καθήκον μας» τόνισε ο κ. Λιούτας, «να υπερασπιζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για το επίπεδο διαβίωσης των στρατιωτικών μας, το έργο των οποίων ταυτίζεται με την ίδια την ασφάλεια της πατρίδας μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης