Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με μια φωνή ζήτησαν δικαιοσύνη για τα Τέμπη

ΤΟΠΙΚΑ28.02.2024 | 5:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πλήθος Τρικαλινών ένωσαν τις φωνές τους το πρωί της Τετάρτης ζητώντας δικαίωση, με την συμπλήρωση ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα και τον κόσμο κοστίζοντας τις ζωές 57 ανθρώπων στις ράγες των Τεμπών.

Με αφορμή την συμπλήρωση του 1 χρόνου από το φονικό δυστύχημα διοργανώθηκε το πρωί της Τετάρτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που κηρύχθηκε σε όλη τη χώρα.

Και στα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ο πόνος που φωλιάζει στις καρδιές όλων, έγινε οργή. Οργή καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες, με τους συγκεντρωμένους να κάνουν λόγο για συγκάλυψη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης