Πέμπτη 21.10.2021 | Εορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ούρσουλα, Ορσαλία, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος

Με μόλις 1 ευρώ κέρδισε 2.618.797.80 ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ

ΤΟΠΙΚΑ14.09.2018 | 4:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε πλούσιος, μάλιστα με τόσα χρήματα που ίσως δεν τα είχε φανταστεί ποτέ στην ζωή του.

Η θέα τύχη ήρθε για πολλοστή φορά να σταθμεύσει στα Τρίκαλα, χαρίζοντας μέσω του ΤΖΟΚΕΡ το ποσό των 2.618.797.80 ευρώ. Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ Σιμορέλη Ανδρέα και Κολίτσα Αποστολία, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων και επί της οδού Καραϊσκάκη 63. Μάλιστα ο κάτοχος του δελτίου δοκίμασε την τύχη του με δυο στήλες του 0,50 έκαστη, επιλέγοντας τυχαία επιλογή αριθμών. Δεν ήξερε όμως όταν διέθετε μόλις 1 ευρώ ότι θα αποτελούσε τον έναν εκ των δύο υπερτυχερών που μοιράστηκαν το συνολικό ποσό των 5,2 εκ. ευρώ.

Η επιτυχία σκόρπισε χαρά στους ιδιοκτήτες του πρακτορείου. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που επισκέφτηκαν να συγχαρούν τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου το πρωί της Παρασκευής και με σκοπό να μάθουν, αν εμφανίστηκε ο υπερτυχερός.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που προέρχονται από τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου, αλλά και από πελάτες του καταστήματος ο κάτοχος του τυχερού δελτίου ενδεχομένως να προέρχεται από μεσαία λαϊκά στρώματα, καθώς οι περισσότεροι που επισκέπτονται το πρακτορείο είναι μικρομεσαίοι οικογενειάρχες και εργαζόμενοι.

Φυσικά αυτή την στιγμή περιέργεια για τον κάτοχο του δελτίου υπάρχει ακόμη κι από πλευράς ιδιοκτητών, αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να τον γνωρίζει, καθώς τις προηγούμενες ημέρες μέχρι και την κλήρωση της Πέμπτης στο συγκεκριμένο πρακτορείο κατατέθηκαν δεκάδες δελτία.

Οι ιδιοκτήτες ευχήθηκαν στον τυχερό «καλοφάγωτα» τα χρήματα και συνετή διαχείριση και πάντα με επιτυχίες.

Καταλήγοντας να σημειωθεί ότι το Πρακτορείο λειτουργεί στο συγκεκριμένο σημείο με νέους ιδιοκτήτες από τον περασμένο Ιούλιο. Από τη λειτουργία του έχει αναδείξει πολλούς τυχερούς προσφέροντας μικρά αλλά και μεγάλα ποσά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop