Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με μοναδικό θέμα το δυστύχημα συνεδριάζει το Υπουργικό της Πέμπτης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ07.03.2023 | 6:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα ενώ την ίδια στιγμή, λόγω των τραγικών εξελίξεων έχει μετατεθεί για αργότερα από την κυβέρνηση κάθε συζήτηση σχετικά με το χρόνο των εκλογών.

Το Υπουργικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει ως μοναδικό θέμα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  θα ανακοινωθούν ενδεχόμενες θεσμικές κινήσεις και παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Μία ημέρα μετά το Υπουργικό, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μία επίσκεψη που είναι στο πλαίσιο των μηνιαίων τακτικών συναντήσεών τους και δεν συνδέεται με τίποτα άλλο.

Στη διάρκεια του Υπουργικού αναμένεται η τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το δυστύχημα στα Τέμπη και μένει να δούμε ποιες παρεμβάσεις θα ανακοινωθούν, την ώρα που η οργή των συγγενών θυμάτων για το πολύνεκρο δυστύχημα ξεχειλίζει.

Όπως τόνισε χθες, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στο Υπουργικό θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Γεραπετρίτη και θα συζητηθούν ενδεχόμενες θεσμικές κινήσεις και παρεμβάσεις που επιβάλλονται για κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις άμεσης βελτίωσης της ασφάλειας των σιδηροδρόμων στις οποίες θα προβεί τις επόμενες μέρες ο κ. Γεραπετρίτης, μέχρι να ολοκληρωθεί το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης