Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Με νέα κινητοποίηση απάντησαν οι εκπαιδευτικοί

ΤΟΠΙΚΑ17.01.2019 | 6:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο αγωνιστικό τους πόστο βρέθηκαν για μια ακόμη φορά το πρωί δάσκαλοι των Τρικάλων με παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στον εξωτερικό χώρο των γραφείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Στο πλαίσιο της νέας πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης εκπαιδευτικοί των Τρικάλων συγκεντρώθηκαν εκ νέου έξω από τα γραφεία της εκπαιδευτικής διεύθυνσης, καλώντας όλους τους εκπαιδευτικούς σε συνέχιση του αγώνα κατά της απόσυρσης του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών-προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών.

Η απεργία των δασκάλων προκηρύχτηκε την ίδια μέρα που πάει προς ψήφιση το νομοσχέδιο.

Η ΟΛΜΕ κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας 11:00 – 14:00 με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ. Όπως άφησαν να γίνει κατανοητό για μια ακόμη ημέρα οι εκπαιδευτικοί το σύστημα που ανακοινώθηκε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop