Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με νέο μηχάνημα έργου εξοπλίζεται ο Δ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ25.04.2024 | 1:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με ένα νέο μηχάνημα έργου εξοπλίζεται ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου Μετεώρων. Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 203.904 ευρώ που αφορά την προμήθεια μιας νέας τσάπας. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος ΙΙ».

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Μετεώρων δήλωσε τα εξής: «Yπέγραψα τη σύμβαση ενός σημαντικού έργου με το οποίο ενισχύουμε τον στόλο μηχανημάτων έργου του Δήμου μας. Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ. Θεόδωρου Αλέκου και εμείς σήμερα υπογράφουμε τη σύμβαση προκειμένου να ολοκληρωθεί η προμήθεια του μηχανήματος. Ήδη έχουμε καταγράψει τις ανάγκες του Δήμου μας και σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε τις προτάσεις μας στα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε ώστε να μπορέσουμε να προμηθευτούμε νέα σύγχρονα μηχανήματα έργου.  Στόχος από την πρώτη μέρα διοίκησης μας είναι η ανανέωση του γερασμένου στόλου του Δήμου προκειμένου να παρέχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στους εργαζόμενους και ταυτόχρονα να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες. Είμαστε καθημερινά δίπλα στον δημότη και τις ανάγκες του. Θέλουμε ένα Δήμο σύγχρονο που αξίζει να ζεις και βήμα βήμα με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων είμαστε σίγουροι ότι θα το πετύχουμε».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης