Πέμπτη 06.05.2021 | Εορτάζουν: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

Με πάγκο πολυτελείας…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ30.01.2019 | 5:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Περίπτωση αποχώρησης κάποιου υποψηφίου από το εθνικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ δεν μας απασχολεί καθόλου, ουδείς αναντικατάστατος. Όποιος και να φύγει, έχουμε άλλους δέκα το ίδιο καλούς ή ίσως και καλύτερους. Έχω ακούσει και έχω ερωτηθεί πολλές φορές και είμαι κάθετος σε αυτό, έχουμε σπουδαίο υλικό στο ΚΙΝΑΛ και θα αποδείξουμε ότι έχουμε λύσεις. Είναι ένα δυνατό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, και δηλώνω ευθέως ότι διαθέτουμε, με ποδοσφαιρικούς όρους, πάγκο πολυτελείας».

Σαφέστατος ήταν ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Μανώλης, στα περί αποχώρησης υποψηφίου από το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στη Λέσχη 97,6. Μετά από τόσα που ακούγονται εδώ και μέρες στα ραδιόφωνα, καιρός ήταν να υπάρξει και μία επίσημη τοποθέτηση. Άλλωστε, το όποιο δείγμα εσωστρέφειας μόνο καλό δεν κάνει στην προσπάθεια που γίνεται για νέο άνοιγμα στην κοινωνία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop