Παρασκευή 19.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κλειστά τη Δευτέρα τα καταστήματα

Με προσφορές προσπαθούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών

ΤΟΠΙΚΑ11.06.2019 | 10:12 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Κλειστά θα παραμείνουν την ερχόμενη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος τα εμπορικά καταστήματα της πόλης με βάση τη σχετική απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Όπως επισημαίνεται, «Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τους συναδέλφους και τους καταναλωτές, ότι την Δευτέρα 17 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Τα τελευταία χρόνια η ημέρα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, έχει καθιερωθεί ως “εθιμική” αργία και τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Έτσι και φέτος, ακολουθώντας την κοινή απόφαση όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλίας προτείνουμε στους συναδέλφους να πράξουν το ίδιο».

Έτσι κι αλλιώς βέβαια, οι έμποροι δεν περίμεναν προφανώς να αλλάξει το κλίμα και να αυξηθεί η κίνηση στην αγορά από την ημέρα του Αγίου Πνεύματος. Πολλοί εξάλλου Τρικαλινοί αναμένεται να επιλέξουν κάποια εκδρομή είτε σε χωριά είτε σε καλοκαιρινά θέρετρα που σημαίνει μια άδεια αγορά στα Τρίκαλα.

Σε γενικότερες γραμμές φαίνεται ότι οι καταναλωτές το φετινό καλοκαίρι παραμένουν διστακτικοί σε αγορές. Αυτό οδηγεί την τοπική αγορά σε συνεχείς εκπτώσεις και προσφορές με στόχο την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των καταναλωτών. Πέρα από τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν, ούτε οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, οι ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων ελπίζουν στο υπόλοιπο του μήνα για την αύξηση του τζίρου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης