Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με συναυλία ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Μετεώρων για το Πάσχα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ23.04.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με έμπνευση από τα έθιμα και το κατανυκτικό κλίμα των Άγιων Ημερών του Πάσχα, η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων και ο Δήμος Μετεώρων σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην μεγάλη συναυλία «Πάσχα το Τερπνόν- Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας» υπό τους ήχους του δεξιοτέχνη του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλου.

Τον κ. Βασιλόπουλο πλαισιώνουν ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης και ο Ιεροψάλτης Άγγελος Αχτινούδης.  Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 19:30 στο προαύλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης