Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με συσπείρωση και ενότητα η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.04.2024 | 4:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Δευτέρα 1/4/24 πραγματοποιήθηκε με συσπείρωση και ενότητα η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων , μετά από πρόσκληση του Προέδρου Γιάννη Κουτσονάσιο, παρουσία του Τομεάρχη Δημήτρη Δρακάκη.

Συζητήθηκε η πορεία προς το 15ο επετειακό Συνέδριο της ΝΔ που θα  πραγματοποιηθεί στο Ζάπειο-Αθήνα από 5-7/4/24.

Εκτός των εκλεγμένων συνέδρων μπορεί να λάβουν μέρους ως παρατηρητές τα μέλη του κόμματος που επιθυμούν δηλώνοντας συμμετοχή  στο παρακάτω link:

https:// www.eventora.con/el/Events/15th-nd-conference/

Order/IINIJAUIHP/Conplete?

step=0&selDate=00010101&exmsg=False

ή να δηλώνουν  το ενδιαφέρον τους κατά την άφιξη τους στο χώρο του Συνεδρίου και να πάρουν την σχετική διαπίστευση, ακόμη και αν δεν το έχουν δηλώσει νωρίτερα.

Επίσης στην συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα των Ευρωεκλογών.

Όλα τα μέλη δήλωσαν έτοιμα για αγώνα και  για την εκλογή όσων περισσότερων Ευρωβουλευτών της ΝΔ , που θα εκπροσωπήσουν την νέα πενταετία την χώρα στην Ευρώπη.

Μετά το συνέδριο θα ακολουθήσουν συχνές συνεδριάσεις και με την παρουσία υποψήφιων Ευρωβουλευτών και περιοδείες σε όλο το Νομό μαζί με τους τοπικούς Βουλευτές και τα στελέχη  της ΝΔ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης