Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Με τεράστια επιτυχία προβλήθηκε η παιδική ταινία «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ13.07.2022 | 6:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Προβλήθηκε η παιδική ταινία «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας την Τρίτη 12 Ιουλίου. Η βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων κέρδισε το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων, οι οποίοι απόλαυσαν το φαντασμαγορικό σύμπαν της Κολομβιανής οικογένειας Madrigal, η οποία έχει μητριαρχική δομή και πρωτοστατεί σε μια μικρή κολομβιανή κοινωνία που έχει εκδιωχθεί από την πατρογονική γη της και έχει βρει νέα πατρίδα στο χωριό του Encanto.

Από το πρώτο διάστημα της κυκλοφορίας του, το Encanto, που στα ισπανικά σημαίνει «μαγικό ξόρκι», κέρδισε την αποδοχή των θεατών για τον συμβολισμό, τη μουσική, τα κινούμενα σχέδια, τη φωνή, το συναισθηματικό βάθος και τα πολιτιστικά του στοιχεία. Ξεχώρισε επίσης για τον «μαγικό ρεαλισμό» ενώ έχει προταθεί για βραβεία και για τα πρωτότυπα τραγούδια του.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς και τα παιδιά για την αθρόα προσέλευσή τους!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ